Visit Brussels 2021 discount
Hotel Van Belle
image

Visit Brussels 2021 discount

Promotie Visit Brussels - Mis deze opportuniteit niet!

 

Een discount van 40 EUR op uw volgende reservatie in het hotel kan verkregen worden indien u woonachtig bent in Frankrijk, Nederland, Luxemburg of Duitsland.

 

Voor de lijst van voorwaarden verwijzen we naar onderstaande website:

 

 

https://visit-brussels.cirklo.io/D4B83577-9656-4F71-B035-0CD8FDEA15C8

 

Hotel Van Belle

 

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Speciale arrangementen
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen
Map
Klik hier voor de plattegrond

Ligging

Het hotel is gelegen op 12 minuten loopafstand van de beroemde Grote Markt, van het St Katelijneplein en van het St Goriksplein, een levendige buurt met restaurants en modieuze bars.

Het Atomium, de Heyzel tentoonstellingspaleizen en het Europese district (parlement en Schumanplein) zijn gemakkelijk bereikbaar via de metro. Het dichtstbijzijnde metrostation is Clemenceau. Er is bovendien een tram stop, Anderlechtse Poort, vlakbij het hotel, die door 2 bovengrondse tramlijnen bediend wordt.

Aankomst per trein:

Hotel Van Belle is niet ver gelegen van het Zuidstation (gare du Midi) met Thalys, TGV, Eurostar, NS en ICE internationale trein connecties, en NMBS/SNCB verbindingen naar alle Belgische treinstations, inclusief de luchthavens Brussels Airport in Zaventem, en Brussels South Airport in Charleroi.

 

Aankomst per auto: 

Hotel Van Belle bevindt zich dicht bij de Anderlechtse Poort (Porte d’Anderlecht) op de Brusselse kleine ring. Het hotel heeft een (betalende) ondergrondse parking.