bl8i4217
bl8i4494
bl8i4440
bl8i4227
bl8i4340
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

FAQ

SERVICES

● receptie is open 24h
● Ontbijt Buffet van 7u tot 10u30
● Gratis WiFi
● Bar open van 7u am to 1 am
● Persoonlijke safe voor waardevolle voorwerpen in elke kamer
● Haardroger in elke kamer
● Multi kanaal kabel TV
● Gratis bagagebewaring
● Strijkijzer en strijkplank beschikbaar op aanvraag
● Toeristische informatie en brochures voor restaurants en bars aan de receptie
● Sightseeing Tours voor Gent, Brugge, Antwerpen, Amsterdam enz kunnen geboekt worden via de receptie
● Rent-a-bike docking station op 100 m van het hotel
● (Betalende) ondergrondse privé parking

 

CHECK-IN

Bij het inchecken houdt u best de bevestiging van uw reservatie, een geldige identiteitskaart of paspoort en een kredietkaart of ander betaalmiddel bij de hand (zie betaalmiddelen).

De kamerprijs is exclusief de verblijfstaks. Het bedrag van de verblijfstaks per dag en per kamer is €4,24 

Check-in vanaf 15 uur.

Als u in de ochtend arriveert, kunt u alvast uw bagage in de bagageruimte afgeven in afwachting van het beschikbaar zijn van uw kamer. Bij de check-in, zal een aanbetaling van 50 € per kamer worden gevraagd als garantie voor extra’s.

 

CHECK-OUT

De toegang tot de kamer is gegarandeerd tot 11 uur van de dag van vertrek. U kunt ook later vertrekken, tot 15 uur voor een supplement van 20 €, mits beschikbaarheid. Na check-out kan de bagage achtergelaten worden in de bagageruimte.
 

RESERVATIE- EN ANNULATIEVOORWAARDEN

1. Individuele reservatie (van 1 tot 4 kamers): Alle reservaties worden gegarandeerd door een geldige kredietkaart op het moment van reservatie. Flexibel tarief: Uw kredietkaart wordt niet gedebiteerd op het moment van reservatie. Hotel Van Belle vraagt de gegevens van de kredietkaart uitsluitend ter garantie van de reservatie. De volledige betaling gebeurt bij aankomst in het hotel. Als u uw reservatie wenst te wijzigen of te annuleren, gelieve ons dit te melden tot 2 dagen voor uw aankomst, voor 23:59 uur (plaatselijke tijd). Als u laattijdig annuleert of niet opdaagt (no show), wordt de prijs van de eerste nacht aan 100% gefactureerd en gedebiteerd van de kredietkaart opgegeven als garantie.

Niet-terugbetaalbaar tarief: Uw kredietkaart wordt gedebiteerd voor het totale bedrag vanaf het moment van de reservatie. Een “niet-terugbetaalbare” reservatie kan niet worden geannuleerd noch gewijzigd noch terugbetaald.

2. Groepsreservaties (5 kamers en meer): Voor elke groepsreservatie neemt u best contact op met het hotel per e-mail

“reservation@hotelvanbelle.be” of per telefoon +32 2 521 35 16. De voorwaarden voor betaling en annulering zijn afhankelijk van het aantal kamers en de periode waarin de reservatie valt.

 

BETAALMETHODES

We aanvaarden verschillende betaalmiddelen:

Cash Bankkaart (Maestro, Visa Electron, V Pay) Kredietkaart (Visa, Mastercard)

We aanvaarden enkel een betaling met kredietkaart als de houder van de kaart ook de klant in het hotel is. Is dit niet het geval, dan vereist het hotel een fax of e-mail van de kaarthouder die toestemming verleent aan Hotel Van Belle de totale verblijfskosten te debiteren. Dit schrijven moet een kopie bevatten van de identiteitskaart van de houder en een recto verso kopie van de kredietkaart.

Overschrijving

Gelieve uw overschrijving uit te voeren ten laatste 8 werkdagen voor de aankomstdatum in het hotel en in de melding uw naam, aankomst en referentie van de reservatie te vermelden. Eventuele bankkosten zijn voor rekening van de klant.

Dit zijn onze bankgegevens: BNP PARIBAS FORTIS IBAN : BE81 2100 1381 0024

BIC : GEBA BEBB 36A

 

PARKEREN AUTO

Het hotel beschikt over een ondergrondse parking. De kosten zijn 18 EUR per wagen, 30 EUR voor een bus en 9 EUR voor een motorfiets. Er is een gratis fietsenstalling.

Deze parkeerkosten zijn geldig vanaf de aankomst van de klant tot 11 uur in de voormiddag van de dag van vertrek. Naargelang beschikbaarheid, kan de parkeertijd uitgebreid worden voor een bijkomende toeslag van 1.5 EUR per uur.

Gezien het beperkt aantal plaatsen, raden wij aan om een plaats in de parkeergarage te reserveren op hetzelfde moment als de reservatie van uw kamer.

  

HUISDIEREN

Huisdieren zijn niet toegelaten

 

GESCHAKELDE KAMERS

Hotel Van Belle beschikt over meerdere verbonden kamers. Die zijn ideaal voor families en vrienden. Wilt u dit type kamer reserveren, vermeld het dan zeker bij uw reservatie.

Meer informatie krijgt u van het hotel via e-mail: reservation@hotelvanbelle.be of per telefoon +32 2 521 35 16.

 

KINDEREN, BABYBED EN EXTRA BED

Babybedjes zijn beschikbaar voor een supplement van 12€ per nacht. Er kan slechts een babybedje geplaatst worden per kamer.

Babybedjes kunnen gebruikt worden voor kinderen tot 2 jaar. Niet beschikbaar voor Budget Single, Budget Double en Standard Triple.

 

VOEDSELBELEID

Het is niet toegestaan om te eten in de kamers en in de lobby.

 

ROOKBELEID

Het Van Belle is 100% rookvrij. Als u rookt in uw kamer, zal een schoonmaakkost van 150 EUR in rekening gebracht.