Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Algemene voorwaarden

RESERVATIE- EN ANNULATIEVOORWAARDEN

1. Individuele reservatie (van 1 tot 4 kamers): Alle reservaties worden gegarandeerd door een geldige kredietkaart op het moment van reservatie. Flexibel tarief: Uw kredietkaart wordt niet gedebiteerd op het moment van reservatie. Hotel Van Belle vraagt de gegevens van de kredietkaart uitsluitend ter garantie van de reservatie. De volledige betaling gebeurt bij aankomst in het hotel. Als u uw reservatie wenst te wijzigen of te annuleren, gelieve ons dit te melden tot 2 dagen voor uw aankomst, voor 23:59 uur (plaatselijke tijd). Als u laattijdig annuleert of niet opdaagt (no show), wordt de prijs van de eerste nacht aan 100% gefactureerd en gedebiteerd van de kredietkaart opgegeven als garantie. 

Niet-terugbetaalbaar tarief: Uw kredietkaart wordt gedebiteerd voor het totale bedrag vanaf het moment van de reservatie. Een “niet-terugbetaalbare” reservatie kan niet worden geannuleerd noch gewijzigd noch terugbetaald.

2. Groepsreservaties (5 kamers en meer): Voor elke groepsreservatie neemt u best contact op met het hotel per e-mail

“reservation@hotelvanbelle.be” of per telefoon +32 2 521 35 16. De voorwaarden voor betaling en annulering zijn afhankelijk van het aantal kamers en de periode waarin de reservatie valt.