Hotel Van Belle

Hotel Van Belle is gelegen in Anderlecht, één van de oudste stadsdelen van Brussel, naast het nieuwe Dauwpark, dichtbij het Museum van de Geuze en op wandelafstand van het centrum van Brussel.

Vandaag beschikt Hotel Van Belle over budget, standaard en nieuwe premium kamers, gezellige, rustige lounges om te ontspannen of te werken en een comfortabele retrostijl bar. U blijft, dankzij de gratis WI-FI, altijd ‘connected’ en het receptie team is er 24 uur per
dag voor u.

U verblijft op slechts 12 minuten wandelafstand van de bekende Grote Markt van Brussel, Sint-Katelijneplein en Sint-Goriksplein, een levendig stadsgedeelte met veel restaurants, bars en trendy clubs. Het Atomium, tentoonstellingspark van Brussel op de Heizel, de Europese Gemeenschap en het Europees Parlement bereikt u in 10 tot 15 minuten met de metro.

Overigens, Hotel Van Belle is op 8 minuten wandelafstand van het Zuidstation voor de Eurostar, Thalys of inter-city treinen en voor de verbinding met Brussels Airport – Zaventem en Brussels South Charleroi Airport.

Komt u met de auto? Hotel Van Belle heeft een ondergrondse privé parking.

Bent u van plan om een city trip naar Brussel te maken of komt u zakelijk naar de Europese hoofdstad? Hotel Van Belle biedt u een comfortabel verblijf en waar voor uw geld!

 

Hotel Van Belle | Bergensesteenweg 39, 1070 Brussel | Tel: +32.2 521 35 16 | Fax: +32.2 527 00 02 |